hayden christensen, ahsoka dizisi için star wars evrenine geri dönüyor

hayden christensen, ahsoka dizisi için star wars evrenine geri dönüyor


darth vader loading...


The Mandalorian’ın karşılaştığı yoğun ilgi sonrası yakın zamanda yayınlanacak The Book of Boba Fett ve Obi-Wan Kenobi serileri de dahil Star Wars spin-off’larıyla şov yapmaya devam eden Disney+, yeni Star Wars spin-off’u Ahsoka’da Hayden Christensen’ı renklerine bağladı.

Anakin Skywalker aka Darth Vader’ın öğrencisi olarak karşımıza çıkan Ahsoka Tano ile ilk olarak Star Wars: The Clone Wars animasyon serisinde tanışmıştık. The Mandolarian’da Rosario Dawson tarafından ilk defa kanlı canlı izlediğimiz Ahsoka Tano’nun spin-off dizisi için de yakın zamanda çalışmalar başlamıştı. Return Of The Jedi’daki olaylardan birkaç yıl sonrasında geçecek Ahsoka dizisinde Darth Vader’ı da tekrar izleme şansı bulacağız. Dizide muhtemelen flashback sahnelerle karşımıza çıkacak Darth Vader’ı, orijinal Star Wars serisinde de olduğu gibi Hayden Christensen canlandıracak. Evan McGregor’ın Obi-Wan rolüne geri döneceği Obi-Wan Kenobi spin-off’unda da Darth Vader rolüyle izleyeceğimiz Hayden Christensen’ı Star Wars evreninde daha sık sık göreceğiz gibi.

George Lucas ile beraber Ahsoka Tano karakterinin baş yaratıcısı olan Dave Filoni, serinin de baş yazarı olacak. The Mandolarian’ın yaratıcısı Jon Favreau ise Filoni ile beraber Ahsoka’nın yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Dizi için çalışmalar The Mandolarian’ın üçüncü sezonu yayınlandıktan sonra başlayacak.