hbo max imzalı aquaman animasyonundan tadımlık bir sahne isteyen?

hbo max imzalı aquaman animasyonundan tadımlık bir sahne isteyen?


aquaman: king of atlantis


DC evreninin sevilen karakterlerinden Aquaman’in renkli mi renkli, tatlı mı tatlı bir animasyon serisi geliyor. HBO Max’in imza attığı Aquaman: King of Atlantis isimli serinin ilk bölümünden dört dakikalık bir tadımlık sahne paylaşıldı.

Jason Momoa’lı beyaz perde filmiyle adını daha da geniş kitlelere duyuran Aquaman’in üç bölümlük animasyon serisinin ilk bölümü Chapter One: Dead Sea, James Wan imzalı Aquaman filminin sonrasını anlatacak. Animasyonda Atlantis’in yeni kralı olarak karşımıza çıkan Aquaman’e bu zorlu görevinde güvenilir ve zeki dostu Vulko ile mistik güçlere sahip Prenses Mera yol gösterecektir. Seride Aquaman’i Cooper Andrews, Prenses Mera’yı Gillian Jacobs, Vulko’yu Thomas Lennon, Aquaman’in üvey kardeşi Ocean Master’ı ise Dana Snyder seslendirecek.

Üç bölümden oluşan Aquaman: King of Atlantis’in ilk bölümü Chapter One: Dead Sea, 14 Ekim’de HBO Max’te yayınlanacak. İkinci bölüm Chapter Two: Primordeus, 21 Ekim’de, üçüncü bölüm Chapter Tree: Tidal Shift ise 28 Ekim’de ekranlara gelecek. Seriden gelen dört dakikalık tadımlık sahne için aşağı alalım.