hbo max imzalı batgirl filminin baş kötüsünü brendan fraser canlandıracak

hbo max imzalı batgirl filminin baş kötüsünü brendan fraser canlandıracak


firefly


Yakın dönemde genişledikçe genişleyen DC Genişletilmiş Evreni’nden gelen yapımlarla atağa geçen HBO Max platformunun ilk DC filmi Batgirl’den sıcak haberler var. Filmin kadrosuna The Mummy serisinden tanıdığımız Brendan Fraser da katıldı.

DC severlerin Komiser Gordon olarak tanıdığı Gotham Şehri Polis Departmanı’ndan Jim Gordon’ın kızı Barbara Gordon’ın Batgirl kimliğiyle suç dünyasına karşı mücadelesini ekranlara getirecek Batgirl filminde Barbara Gordon’ı Leslie Grace’in, Komiser Gordon’ı ise J.K. Simmons’ın canlandıracağını daha önce öğrenmiştik. Bugün gelen bilgilere göre Martin Scorsese’nin sıradaki filmi Killers of the Flower Moon ve Darren Aronofsky imzalı The Whale ile de şu sıralar adı anılan Brendan Fraser, Batgirl filminin baş kötüsü olarak karşımıza çıkacak. Fraser’ın hangi kötüyü canlandıracağı şimdilik belli olmasa da gücünü teknolojik aletlerden alan, sırt roketiyle oradan oraya uçan ve alev silahıyla nam salan Firefly karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Şu an yapım öncesi aşamada olan Batgirl’ün yönetmenliğini Adil El Arbi ve Bilall Fallah ikilisi üstelenecek. Filmin senaryosunu ise Birds of Prey ve Bumblebee filmleriyle beraber Ezra Miller’lı sıradaki The Flash filminin de senaryosunu kaleme alan Christina Hodson yazacak.