home alone yeniden çevrimi home sweet home alone geliyor

home alone yeniden çevrimi home sweet home alone geliyor


fragman geldi bile


90’lı yıllarda doğan neslin 2000’ler başı Kanal D yılbaşı kuşağı vazgeçilmezlerinden olan Evde Tek Başına ya da orijinal adıyla Home Alone’un yeniden çevrimi Home Sweet Home Alone’dan fragman geldi.

“Ne oldu, nerelere kayboldu bu çocuk?” sorusuyla andığımız ve yıllar sonra karşımıza American Horror Story’nin yeni sezonunda çıkan Macaulay Culkin ve Martin Scorsese filmlerinin aranan ismi Joe Pesci’nin başrollerinde yer aldığı Home Alone serisi, John Hughes’un sinema dünyasına The Breakfast Club, Ferris Bueller’s Day Off ve Sixteen Candles’tan sonraki en büyük velinimeti olarak karşımıza çıkmıştı. Üç devam filmi çekilen seri, ilk filmdeki etkiyi hiçbir zaman yaratamayıp 2002 yılında yayınlanan dördüncü filmle sonlandırılmıştı.

Pek bir beklenti içine girmek istemediğimiz Home Sweet Home Alone’da afacan ev sahibi Max’e Jojo Rabbit ile yıldızı parlayan genç isim Archie Yates hayat verirken, ona bela olacak hırsız çifti ise The Office ve Unbreakable Kimmy Schmidt’ten tanıdığımız Ellie Kamper ve Rob Delaney canlandıracak. Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki ve Chris Parnell gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Dan Mazer oturuyor. Filmin senaryosunu ise Mikey Day ve Streeter Seidell ikilisi kaleme alıyor.

Disney+’ta izlemeye açılacak Home Sweet Home Alone, 12 Kasım tarihinde platformda yerini alacak. Filmin fragmanını aşağı bıraktık bile.