joaquin phoenix, joker’ın muhtemel devam filmiyle ilgili konuştu

joaquin phoenix, joker’ın muhtemel devam filmiyle ilgili konuştu


konuş joaquin


Yayınlandığı yıla damga vuran ve izleyicilere hype trenini doldurdukça doldurtan Joker’ın olası devam filminden yeni bir haber var.

2019’un en çok konuşulan filmlerinden biri olan Joker, vizyona girer girmez “devam filmi gelir mi?” sorularına maruz kalmıştı. Warner Bros. tarafından doğrulanmasa da yönetmen Todd Phillips’in avukatı Warren Dern, bir röportajda Phillips’in devam filmi için çalışmalara başladığını ağzından kaçırmıştı. Bugün ise insanüstü Joker performansıyla ilk Oscar’ını kazanan Joaquin Phoenix, Joker’ın devam filmine dair fikirlerini paylaştı. Phoenix, The Playlist’e verdiği röportajda Joker’in ilgi çekici bir karakter olduğunu belirterek şu sözleri ekledi: “Bu karakterle yapabileceğimiz ve karakterde keşfedebileceğimiz başka şeyler de var. Ama bunu yapar mıyız, bilemiyorum.”

Günümüzün popüler ve tüketim kültürünü düşününce bu kadar “hype” yaratan ve gişede 1 milyar dolar gibi bir gelir elde eden bir filmin devam filminin gelmemesi pek olası görünmüyor. Joaquin Phoenix’in açık kapı bırakan bu açıklamalarıyla beraber önümüzdeki birkaç sene içinde Joker’ın muhtemel devam filminden daha fazla haber alacağımızı düşünmekte beis görmüyoruz.