john cena’lı peacemaker dizisinden kısa bir sahne geldi

john cena’lı peacemaker dizisinden kısa bir sahne geldi


ocak'ta geliyor


Bugün Avrupa lansman etkinliğinde Game of Thones spin-off dizisi House of the Dragon’ın ilk fragmanı ve Succession’ın yeni sezonundan kısa bir sahneyi paylaşan ve bunlar yetmezmiş gibi 2022 yılında Türkiye dahil yedi Avrupa ülkesinde daha yayın hayatına başlayacağını duyuran HBO Max, John Cena’nın başrolünde yer aldığı süper kahraman dizisi Peacemaker’dan da kısa bir sahne yayınladı.

DC Genişletilmiş Evreni’nin ilk televizyon dizisi olma özelliğiyle karşımıza çıkan Peacemaker, bu sene yayınlanan The Suicide Squad’taki Peacemaker karakterine odaklanıyor. Sekiz bölümden oluşan dizide Peacemaker’ı The Suicide Squad’ta da olduğu gibi WWF ve Smackdown yıldızlarından John Cena canlandıracak.

Guardians of the Galaxy filmlerinin hem yönetmenliğini hem yazarlığını üstlenen ve yakın zamanda Marvel’dan DC’ye transfer olan James Gunn, Peacemaker’ın yaratıcılığını üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda John Cena’yla beraber Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Freddie Stroma ve Chukwudi Iwuji gibi isimler de yer alacak.

Ocak 2022’de HBO Max’te ilk sezonu yayınlanacak Peacemaker’ın tadımlık videosu için buyursunlar.