john wick spin-off dizisine mel gibson takviyesi

john wick spin-off dizisine mel gibson takviyesi


the continental


Üç filmiyle de hem gişede büyük başarı elde eden, hem de aksiyona boğan Keanu Reeves’li John Wick’in spin-off dizisi için 2018 yılında çalışmalar başlamıştı. Pandemiyle beraber prodüksiyonu ertelenen yapımlar kervanına katılan The Continental isimli diziden yeni bir haber geldi.

Sinema dünyasının hem oyunculuğuyla hem de yönetmenliğiyle yakından tanıdığı Mel Gibson’ın The Continental’ın oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklandı. Henüz Gibson’dan başka bir isim belirtilmeyen dizi, John Wick evreninin tetikçilerine ev sahipliği yapan Continental isimli otelin ilk günlerine odaklanacak ve The Continental şebekesinin derinliklerine inerek, organizasyonun bilinmeyen taraflarını seyirciye aktaracak.

1975 New York’unda geçecek dizide John Wick’te Ian McShane’in canlandırdığı Winston Scott karakterinin gençlik yıllarını izleyeceğiz. Mel Gibson ise henüz hakkında pek bir şey bilmediğimiz Cormac isimli bir karaktere hayat verecek. Keanu Reeves’in yürütücü yapımcı olarak katkıda bulunması beklenen dizinin yönetmen kadrosunda şimdilik sadece Albert Hughes bulunuyor.

Starz kanalında yayınlanacak The Continental, önümüzdeki sene vizyona girmesi planlanan John Wick: Chapter 4’un ardından ekranlarda olacak.