kristen stewart ve steven yeun aynı filmde buluşuyor

kristen stewart ve steven yeun aynı filmde buluşuyor


kristen'dan al haberi


Pablo Larraín imzalı Spencer ile günlerdir adını andığımız, dilimizde tüy bırakmayan Kristen Stewart, geçtiğimiz günlerde Entertainment Weekly’e verdiği bir röportaj ile yeni film projesini duyurdu. Filmde Stewart’a Steven Yeun eşlik ediyor.

Spencer’da Prenses Diana rolüyle önümüzdeki Oscar sezonunun güçlü adaylarından biri olarak görülen ve David Cronenberg’in yedi yıl aradan sonra sinemaya dönmesini sağlayan Viggo Mortensen ve Léa Seydoux’nun da yer aldığı Crimes of the Future ile kariyerinde rüya gibi bir sene geçiren Kristen Stewart, başrolünde yer alacağı yeni filmin romantik bir hikayeye sahip bir bilim kurgu filmi olacağını belirtti.

The Walking Dead dizisiyle akıllara kazınan ve geçtiğimiz sene Minari filmiyle Oscar’a aday olarak son yılların aranan isimlerinden biri haline gelen Steven Yeun da bahsi geçen isimsiz filmde Stewart’a eşlik edecekmiş. Yönetmeni ve senaristinin de kim olduğu belli olmayan filmin senaryosu, Stewart’ın bahsettiğine göre devrimsel nitelikteymiş.

Kristen Stewart’ın fazlasıyla yükseldiği bu isimsiz filmi de aklımıza attık, şimdilik Spencer ve Crimes of the Future‘ı beklemeye devam.