last night in soho’dan vizyon öncesi son fragman

last night in soho’dan vizyon öncesi son fragman


12 kasım’ı bekliyoruz


Baby Driver, Shaun of the Dead, Hot Fuzz ve Scott Pilgrim vs. the World gibi filmlerini ayıla bayıla izlediğimiz Edgar Wright’ın son harikası Last Night in Soho’dan vizyon öncesi son fragman geldi.

Wright’ın senaryosunu Penny Dreadful ve 1917 gibi yapımlarda da katkısı bulunan Krysty Wilson-Cairns ile beraber kaleme aldığı film; 1960’ların moda dünyasına meraklı ve altıncı hissi kuvvetli bir moda öğrencisi olan Eloise’in etrafında dönüyor. Eloise’in bir tür zaman yolculuğuyla bağlantı kurduğu idolü Sandy ile giderek yakınlaşması, ardından da Londra’nın 60’lı yıllardaki karanlık dünyasının içine çekilmesi, genç Eloise’in başına tahmin ettiğinden daha fazla iş açılmasına sebep olacak.

Last Night in Soho’nun merkezindeki iki ana karakterlerden Eloise’i Anya Taylor-Joy, Sandy’i ise Thomasin McKenzie canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda bu ikiliye ek olarak Diana Rigg, Terence Stamp, Rita Tushingham ve Michael Ajao gibi isimler de yer alıyor. Ülkemizde 12 Kasım tarihinde gösterime girecek Last Night in Soho’nun vizyon öncesi son fragmanı için buyursunlar.