liam gallagher’dan yeni albüm müjdesi

liam gallagher’dan yeni albüm müjdesi


c'mon you know


Müzik kariyeriyle beraber manyaklıklarıyla da sık sık gündemimize düşen Liam Gallagher yeni solo albümünü duyurdu. Gallagher’ın C’MON YOU KNOW adını verdiği üçüncü solo albümü önümüzdeki sene yayınlanacak.

2009’da abisi Noel Gallagher’la kavgalı dövüşlü olaylarından sonra Oasis’te kepenkleri kapatan Liam Gallagher, 2017’de As You Were albümüyle solo kariyerine başlamış, 2019’da yayınlanan Why Me? Why Not. ile hız kesmeden devam etmişti. Abisi Noel’in aksine son yıllarda daha üretken olan sanatçı, yeni albüm haberiyle beraber ayrıca Oasis’in 1996 yılında Knebworth Park’ta 250.000 kişiye verdiği efsanevi konserle aynı büyüklükte bir etkinliğin de önümüzdeki sene düzenleneceğini duyurdu. 4 Haziran 2022’de gerçekleşecek Knebworth konserinde Gallagher’a Kasabian, Michael Kiwanuka, Fat White Family ve Goat Girl de eşlik edecek.

Liam Gallagher, yeni albümü C’MON YOU KNOW’da abisi Noel’a yazılmış bir şarkının da yer aldığı haberini verdi. Bu haberden anladığımız kadarıyla Gallagher’ların ömürlük kan davası kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. C’MON YOU KNOW, Knebworth konserinden bir hafta önce, 27 Mayıs 2022’de yayınlanacak. O tarihe kadar birçok tekli duyacağımızı tahmin ettiğimiz albümün kapak görseli de hemen aşağıda.