maggie gyllenhaal’un ilk uzun metrajı the lost daughter’ın artık bir fragmanı var

maggie gyllenhaal’un ilk uzun metrajı the lost daughter’ın artık bir fragmanı var


31 aralık'ta netflix'te


Son yıllarda beyaz perde ve televizyon arasında bir denge kurup oynayacağı rolleri ince eleyip sık dokuyan Maggie Gyllenhaal’un ilk yönetmenlik deneyimi The Lost Daughter’dan fragman geldi.

Hayli iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken The Lost Daughter, yakın dönem İtalyan edebiyatının en bilindik yazarlarından Elena Ferrante’nin aynı isimli romanından uyarlanıyor. Son zamanlarda rol aldığı yapımlarla Hollywood dünyasının dürbünle aranan isimlerinden biri haline gelen Olivia Colman’ın başrolünü üstlendiği The Lost Daughter, bir üniversite profesörünün gittiği yaz tatilinde geçmişindeki sırlarla yüzleşmesini ve anneliğinin ilk dönemlerinde hissettiği duygu karmaşasını işliyor.

İlk gösterimlerinde eleştirmenlerden fazlasıyla iyi yorumlar alarak heyecanımızı artıran filmin iddialı oyuncu kadrosunda Olivia Colman ile beraber Dakota Johnson, Jessie Buckley, Ed Harris, Peter SarsgaardDagmara Dominczyk, Paul Mescal, Jack Farthing, Robyn Elwell, Ellie Blake, Oliver Jackson-Cohen, Alba Rohrwacher, Panos Koronis, Alexandros Mylonas ve Nikos Poursanidis gibi isimler alıyor.

Maggie Gyllenhaal’un merakla beklediğimiz ilk uzun metrajı The Lost Daughter, 17 Aralık’ta seçili sinema salonlarında gösterime girdikten sonra 31 Aralık tarihinde Netflix’te yerini alacak. Filmin fragmanı için hemen aşağı alalım.