müjdeler olsun, hbo max nihayet türkiye’ye giriş yapıyor

müjdeler olsun, hbo max nihayet türkiye’ye giriş yapıyor


gel gönlümün efendisi


Geçtiğimiz sene yayın hayatına başlayıp Raised by Wolves, Gossip Girl, Hacks ve Close Enough gibi yapımlara imza atmasının yanı sıra Warner Bros. filmlerini de bünyesine katıp streaming savaşlarına hızlı mı hızlı bir giriş yapan HBO Max, nihayet ülkemizde de yayın hayatına başlayacağını duyurdu.

Kalitenin öz oğlu HBO’nun güncel dizilerinden Succession, Scenes From a Marriage, Euphoria, Curb Your Enthusiasm, Insecure ve bugün ilk fragmanı yayınlanan Game of Thrones spin-off dizisi House of the Dragon’a da ev sahipliği yapan yayın platformu, geçtiğimiz günlerde 26 Ekim tarihinde İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İspanya ve Andorra gibi Avrupa ülkelerinde de yayın hayatına başlayacağını duyurmuştu. Avrupa pazarını daha da genişletmeyi hedefleyen HBO Max, bugün yaptığı bir duyuru ile 2022 yılı içerisinde Türkiye, Yunanistan, Estonya, İzlanda, Letonya, Litvanya ve Hollanda’ya da giriş yapacağını açıkladı.

HBO Max’in uluslararası yöneticiliğini yapan Johannes Larcher, Avrupa’daki HBO Max izleyicilerinin Warner Bros. bünyesinde yayınlanan bütün filmleri vizyona girdikten 45 gün sonra platformda izleme fırsatı bulacaklarını da açıkladı. 2022 yılı içerisinde Avrupa’da 27, dünya genelinde ise 67 ülkede hizmet vermeye hazırlanan HBO Max, 2026 yılına kadar 190 ülkede yayın hayatına başlamayı hedefliyor.

Tam bir tarih verilmese de 2022’de ülkemizde yayın hayatına başlayacak HBO Max için fazlasıyla yükselmiş durumdayız. Haklı heyecanımızın sebebini açıklması için aşağıdaki tanıtım fragmanıyla sözü HBO Max’e veriyoruz. Konuş HBO Max.