paul mescal ve saoirse ronan bir gerilim filminde buluşuyor

paul mescal ve saoirse ronan bir gerilim filminde buluşuyor


foe


Dev Patel ve Nicole Kidman’lı Lion ve Joaquin Phoenix ve Rooney Mara’lı Mary Magdalene filmleriyle iyi bir çıkış yakalayan Avustralyalı yönetmen Garth Davis’in yeni projesi Foe’dan haberler var. Bilimkurgu ve gerilim türlerini barındıracak filmin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Charlie Kaufman imzalı I’m Thinking of Ending Things ile adı sıkça anılan yazar Iain Reid’ın aynı isimli romanından uyarlanan Foe, kurumsal güçlerin ve çevresel faktörlerin sonucunda gezegenin dengesinin bozulduğu yakın bir gelecekte geçiyor. Yedi yıldır diğer insanlardan izole bir şekilde bir çiftlikte kendi hayatlarını sürdüren Hen ve Junior isimli genç çiftin hayatı, bir gece Terrance isimli bir yabancının kapılarını çalması sonucu tamamen değişecektir.

Foe’nun yönetmenliğini üstlenen Garth Davis’in senaryosunu Iain Reid ile beraber kaleme aldığı filmde Hen ve Junior’a Little Women ve Lady Bird’den tanıdığımız Saoirse Ronan ve Normal People ile yıldızı parlayan Paul Mescal hayat verirken, Terrance isimli yabancıyı Aaron Pierre canlandıracak.

Amazon’un yapımcılığını üstlendiği Foe’nun prodüksiyonu önümüzdeki sene Avustralya’da başlayacak. Filmin yayın tarihi ise şimdilik belirsiz.