ridley scott imzalı raised by wolves’un ikinci sezonu yolda

ridley scott imzalı raised by wolves’un ikinci sezonu yolda


2022’de geri dönüyor


HBO Max platformunun ilk orijinal dizilerinden, Ridley Scott’ın da imzası bulunan Raised by Wolves serisinin ikinci sezonundan haberlar var.

Denis Villeneuve imzalı Prisoners filminin senaryosunu kaleme alarak adını duyuran Aaron Guzikowski’nin yaratıcılığını üstlendiği Raised by Wolves, ilk sezonuyla hiç de fena olmayan bir çıkış yakalayarak HBO Max’ten ikinci sezon onayını kapmıştı. Geçtiğimiz hafta gösterime giren ve HBO Max’te de yayınlanan Dune’u platformda izlemek isteyen kullanıcılar, filmin gösteriminden hemen önce Raised by Wolves’un ikinci sezon tanıtımıyla karşılaştı. Tanıtımın sonunda dizinin yeni sezonunun 2022’nin ilk aylarında yayınlanacağı göze çarpıyor.

Ridley Scott’ın hem yürütücü yapımcılığını üstlendiği hem de ilk iki bölümünde kamera arkasına geçtiği Raised by Wolves, insanların yeni adım attığı bir gezegende çocukları yetiştirmekle görevlendirilen iki android‘in hikayesini anlatıyor. Büyümekte olan koloniler ve din kavgaları nedeniyle bölünmenin eşiğine gelirken, bu android’lerin insanların inançlarını kontrol etmenin beklediklerinden çok daha güç olduğunu fark etmesinden sonra dizide olaylar şekillenmeye başlıyor.

Amanda Collin ve Abubakar Salim’in başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Vikings ile beraber haşır neşir olduğumuz Travis Fimmel başta olmak üzere Winta McGrath, Niamh Algar, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah ve Ivy Wong gibi isimler yer alıyor. Bugün yayınlanan tanıtım fragmanından öğrendiğimiz kadarıyla Raised by Wolves’un ikinci sezonu 2022’nin ilk aylarında yayınlanacak.