scream serisinin beşinci filminden fragman

scream serisinin beşinci filminden fragman


wazz upp


Korku sinemasına The Hills Have Eyes ve A Nightmare on Elm Street gibi filmler kazandıran Wes Craven’ın türe son armağını Scream’in 10 yıl aradan sonra gelen beşinci filminden fragman yayınlandı.

İlk filmde yer alan Neve Campbell, Courteney Cox ve David Arquette’in rollerine geri dönecekleri yeni Scream filmi, Woodsboro’da yaşanan vahşi cinayetlerin 25 yıl sonrasında geçiyor ve Ghostface maskesini sahiplenen yeni bir katilin, kasabanın geçmişindeki sırları ortaya çıkarmak için bir grup genci hedef almasını konu ediniyor. Genç bir oyuncu kadrosuna sahip olan yeni Scream filminde Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown ve Sonia Ammar gibi isimler yer alıyor.

Serinin yeni filmi Wes Craven’ın 2015 yılında hayatını kaybetmesi sebebiyle ilk defa farklı yönetmenlerin imzasını taşıyacak. Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick ikilisi kaleme alıyor. 14 Ocak 2022 tarihinde vizyona girecek yeni Scream filminin fragmanı için buyursunlar.