tame impala imzalı the slow rush’ın artık bir deluxe edition’ı var

tame impala imzalı the slow rush’ın artık bir deluxe edition’ı var


yeni şarkılar da var


Geçtiğimiz sene son albümü The Slow Rush ile sık sık adını andığımız Kevin Parker aka Tame Impala’dan yeni haberler var. Avustralya’lı sanatçı daha önce hiç duymadığımız iki şarkının da yer alacağı The Slow Rush Deluxe Edition’ı duyurdu.

The Slow Rush Deluxe Edition iki kısımdan oluşacak. 12 şarkılık albüme ek olarak B-Side’ların ve remix’lerin yer alacağı sekiz şarkılık ikinci kısımda ilk defa dinleyeceğimiz The Boat I Row ve No Choice adında iki yeni şarkı da yer alıyor. Albüm öncesi yayınlanan fakat albümde kendine yer bulamayan Patience ve geçtiğimiz sene yayınlanan Blood Orange ve Four Tet remix’leriyle beraber Maurice Fulton imzalı Patience remix’i ve Lil Yachty eli değmiş Breathe Deeper remix’i de B-Sides & Remixes kısmında yerini alacak.

Fiziksel versiyonunu satın alanlara yeni bir kapak görseli, 40 sayfalık bir kitapçık ve 2050 takvimi de sunacak The Slow Rush Deluxe Edition, 18 Şubat 2022 tarihinde Interscope etiketiyle yayınlanacak. Lil Yachty imzalı Breathe Deeper remix’i müzik videosuyla geldi bile. Buyursunlar…

The Slow Rush B-Sides & Remixes:

01 The Boat I Row
02 No Choice
03 Breathe Deeper (Lil Yachty Remix)
04 One More Year (NTS Version)
05 Patience (Maurice Fulton Remix)
06 Is It True (Four Tet Remix)
07 Borderline (Blood Orange Remix)
08 Patience