the sopranos spin-off dizisi mi geliyor?

the sopranos spin-off dizisi mi geliyor?


hadi inş.


Televizyon dünyasının kült mertebesine ulaşmış HBO harikası The Sopranos’tan bomba haberler geldi. WarnerMedia, dizinin yaratıcısı David Chase ile yeni bir dizi için görüşmeye başlamış bile.

Deadline’ın haberine göre WarnerMedia Studios and Networks başkanı ve CEO’su Ann Sarnoff, geçtiğimiz günlerde yayınlanan The Sopranos spin-off filmi The Many Saints of Newark’ın gişede çok büyük bir başarı getirmese de HBO Max platformundaki izlenme sayılarından ve The Sopranos’a olan ilgiyi artırmasından hayli memnunmuş. Sarnoff’un bahsettiğine göre WarnerMedia, The Sopranos’un yaratıcısı ve aynı zamanda The Many Saints of Newark’un senaristi David Chase ile HBO Max‘te yayınlanacak The Sopranos spin-off projeleriyle ilgili görüşmeler halindelermiş.

The Sopranos, yayınlanmasının üzerinden yıllar geçse de şu an sağlam bir izleyici kitlesine sahip ve HBO Max’te en çok izlenen yapımlar arasında ilk 10’da. Dizinin yaratıcısı David Chase, bu sene WarnerMedia ile yeni projeler hazırlayacağı beş yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Geçtiğimiz günlerde The Many Saints of Newark benzeri yeni filmler yapmaya da fazlasıyla sıcak baktığını belirten Chase’ten The Sopranos spin-off serisi gelir mi, şimdilik belirsiz.