timothée chalamet’yi willy wonka rolünde izleyeceğimiz wonka’dan ilk görsel

timothée chalamet’yi willy wonka rolünde izleyeceğimiz wonka’dan ilk görsel


olmuş bu


Hollywood’un kült yapımlarından Charlie and the Chocolate Factory filminin ana karakteri Willy Wonka’nın gençliğine odaklanacak Wonka filminden ilk görsel geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Olivia Colman, Rowan Atkinson ve Sally Hawkins’in de dahil olduğunu öğrendiğimiz Wonka’nın ilk görseli, bizzat filmin başrolü Timothée Chalamet’den geldi. Chalemet’nin Instagram hesabı üzerinden paylaştığı görselde kendisini Willy Wonka rolünde ilk defa görüyoruz.

Paddington filmleriyle tanınan Paul King’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Simon Farnaby kaleme alıyor. Warner Bros. ve Harry Potter filmlerinin yapımcısı olarak tanınan David Heyman’ın da arkasında olduğu Wonka’nın oyuncu kadrosunda Matt Lucas, Rakhee Thakrar, Paterson Joseph, Keegan-Michael Key ve Jim Carter gibi isimler de yer alıyor.

Roald Dahl’ın ünlü kitabından uyarlanan Wonka, diğer uyarlamaların aksine Charlie Bucket karakterine yer vermeyecek ve Willy Wonka’nın gençliğine ve Charlie and the Chocolate Factory’de gerçekleşen olaylara kadarki sürece odaklanacak. Film 2023 Mart’ta vizyona girecek.