yeni adele albümü tahmin ettiğimizden de yakın olabilir

yeni adele albümü tahmin ettiğimizden de yakın olabilir


30


Ödüllere ve göz yaşı akıtmaya doyamadığı son albümü 25’ı 2015 yılında yayınladıktan sonra ortalıktan kaybolan Adele, sene başında yeni albümünün hazırlığında olduğunu duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde çeşitli yerlerde sergilenen “30” billboard’ları, Adele’in yeni albümüne tahmin ettiğimizden de yakın olduğumuzu gösteriyor.

The Morning Hot Tub and Stingray Hit List Countdown isimli radyo programının sunucusu Mauler’in geçtiğimiz hafta “Yeni Adele şarkısı, bu hafta.” şeklinde bir twit atıp hemen silmesinin ardından Adele hayranları iyiden iyiye heyecanlanmıştı. Geçen hafta Adele’den yeni bir şarkı gelmese de “30” yazısının yer aldığı billboard’lar, hayranların heyecanını tekrar yükseltti. Buna ek olarak, 19 Kasım’da yayınlanacak Taylor Swift albümünün bir hafta geriye çekilerek yeni yayın tarihinin 12 Kasım olarak duyurulması da “-mı acaba?” sorularını tekrar kafalara yerleştirdi.

Resmi bir tarih yer almasa da yeni Adele albümü 30’nin çok yakınlarda bir yerlerde olduğu su götürmez bir gerçek şimdilik. Albüm gelene kadar bir tekli de duyar mıyız, bekleyip göreceğiz…

 

View this post on Instagram

 

Adele (@adele)’in paylaştığı bir gönderi