yeni adele albümünden ilk tekli, xavier dolan destekli müzik videosuyla geldi

yeni adele albümünden ilk tekli, xavier dolan destekli müzik videosuyla geldi


easy on me


Birkaç hafta arayla önce tekli sonra albüm haberini vererek beş yıl aradan sonra resmen geri döndüğünü müjdeleyen Adele’in müstakbel albümünden ilk tekli Easy On Me, müzik videosu ile beraber bugün yayınlandı.

Hayatının inişli çıkışlı bir dönemini tema olarak içeren yeni Adele albümü 30’nin ilk teklisi Greg Kurstin ile beraber kaydedilmiş. 19 Kasım’da yayınlanacak albümde Adele’e Inflo, Max Martin, Shellback, Ludwig Göransson ve Tobias Jesso Jr. gibi sanatçılar da eşlik ediyor. Bugün gelen ilk tekli Easy On Me’nin müzik videosunda da tanıdık bir ismin imzası var. Mommy ve Les amours imaginaires gibi filmlerin yönetmeni, aynı zamanda Adele’in en hit şarkılarından Hello’nun da müzik videosunun yönetmenliğini üstlenen Xavier Dolan, Easy On Me’nin müzik videosu için de kamera arkasına geçmiş.

Beş yıldır sesine hasret kaldığımız Adele’in yeni albümü 30 için 19 Kasım tarihini takvimlerde yuvarlak içine aldık. Albümün ilk teklisi Easy On Me ve Xavier Dolan imzalı müzik videosu için aşağı alalım.