yeni dc comics dizisi yolda

yeni dc comics dizisi yolda


james gunn'ın yalancısıyız


Guardians of the Galaxy filmlerinin hem yönetmenliğini hem yazarlığını üstlenen ve yakın zamanda Marvel’dan DC’ye transfer olan James Gunn, Twitter hesabı üzerinden yeni bir DC dizisi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Bu sene yayınlanan The Suicide Squad’tan sonra DC Genişletilmiş Evreni’nin ilk televizyon dizisi olma özelliğiyle karşımıza çıkan John Cena’lı Peacemaker dizisine de el atan James Gunn, Twitter’da yaptığı bir paylaşım sonrası iki takipçisinin kendisine Warner Bros.’taki ve DC’deki geleceği hakkında sorular sormaları üzerine kısa ve net bir cevapla, Peacemaker haricinde yeni bir proje üzerinde çalıştığını belirtti.

James Gunn’ın bu twit’inden sonra hayranların kafasında daha fazla soru işareti oluştu tabii. Bahsedilen bu proje hangi karakter üzerine olacak veya The Suicide Squad ile bir bağlantısı olacak mı yoksa tamamen farklı bir karakter mi yer alacak, şimdilik bilemiyoruz. DC’nin yeni yapımlarını da tanıttığı, 16 Ekim’de gerçekleşecek DC FanDome etkinliğinde bu soruların cevaplanacağını umarak beklemeye koyuluyoruz.