a24’un korku sinemasından ilham alan yemek kitabı ile ağzımız tatlandı

a24’un korku sinemasından ilham alan yemek kitabı ile ağzımız tatlandı


horror caviar: a cookbook


Son 10 yılda imza attığı filmlerle gözlerimize bayram ettiren film şirketi A24, şimdi de ağzımızı tatlandırmaya geldi. A24, korku sinemasından ilham alan Horror Caviar: A Cookbook isimli yemek kitabını tanıttı.

Audition, Suspiria, Possession, Rosemary’s Baby ve The Shining gibi klasiklerle beraber yakın dönemde korku sinemasında iz bırakan The VVitch, Midsommar, Candyman ve Raw gibi toplamda 29 filmden ilham alan yemek kitabında ordövr, ana yemek, tatlı, içecek ve atıştırmalık tarifleri bulunuyor. A.S. Hamrah, Phoebe Chen, Yasmina Price, Sohla El-Waylly, Stephanie LaCava ve Carmen Maria Machado gibi mutfak sanatında ünlü isimlerin katkılarıyla hazırlanan 196 sayfalık kitabın önsözünü V/H/S, The Sacrament ve The House of the Devil filmleriyle korku sinemasına gönül vermiş yönetmen Ti West kaleme alıyor. Kitabın içeriğinde yer alan muazzam fotoğraflar ise Justin J. Wee’nin merceğinden geliyor.

Horror Caviar: A Cookbook, 65$ gibi bir fiyat etiketiyle A24’un çevrimiçi mağazasında satışa çıktı. Meraklısı için linki buraya, kitabın görsellerini ise aşağı bıraktık.