apple tv+ antoloji serisi extrapolations, oyuncu kadrosuyla büyük oynuyor

apple tv+ antoloji serisi extrapolations, oyuncu kadrosuyla büyük oynuyor


edward norton da katıldı


Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan ve halihazırda yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip olan Apple TV+ antoloji serisi Extrapolations, kadrodan duyurulan yeni isimlerle heyecanımızı katlamaya devam ediyor.

Meryl Streep, Kit Harington, Tahar Rahim, Matthew Rhys, Daveed Diggs, Gemma Chan, David Schwimmer ve Adarsh Gourav gibi dev isimlerden oluşan kadroda geçtiğimiz ay Marion Cotillard, Tobey Maguire, Eiza González ve Forest Whitaker’ın da yer alacağı duyurulmuştu. Diziye katılan yeni isimlerse yine göz dolduruyor. The Americans dizisiyle harikalar yaratan Keri Russell; The Handmaid’s Tale, 24 ve Succession gibi yapımlarla üç Emmy ödülünün sahibi Cherry Jones; James Gandolfini’nin The Many Saints of Newark ile yıldızı parlayan oğlu Michael Gandolfini; Rome ve Game of Thrones gibi HBO dizilerinde boy gösteren Indira Verma’ya ek olarak kendisini tanıtma gereği duymadığımız Edward Norton da Extrapolations’ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Side Effects, The Bourne Ultimatum, Contagion ve The Report gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Scott Z. Burns’un yaratıcısı olduğu Extrapolations, günümüzün en büyük ve ortak sorunlarından iklim değişikliğine farklı perspektiflerden bakan ve sevgi, inanç ve daha birçok konu başlığı altında birbiriyle bağlantılı sekiz bölümlük bir antoloji serisi olarak ekranlara gelecek.

Scott Z. Burns’ün yönetmenliğini, senaryosunu ve prodüksiyonunu üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Michael Ellenberg, Greg Jacobs, Dorothy Fortenberry ve Lindsey Springer gibi isimler yer alıyor. Extrapolations’ın çekim tarihi belli olmasa da 2022 yılı içinde Apple TV+’ta yayınlanması bekleniyor. Başka kozun kaldı mı Extrapolations?