arca’dan aralık ayında iki albüm birden geliyor

arca’dan aralık ayında iki albüm birden geliyor


kick ii ve kick iii


Geçtiğimiz ay beşinci stüdyo albümü KICK ii’yu duyuran Alejandra Ghersi aka Arca, bir albüm duyurusu daha yaptı. Yeni albümden Electra Rex isimli parçayı müzik videosuyla beraber dinlemeye açan Venezuelalı deneysel popçunun KICK ii ve KicK iii isimlerindeki iki albümü de 3 Aralık tarihinde yayınlanacak.

Kick serisinin ilk albümü KiCk i’da electro pop sahnesinden Björk, SOPHIE, Shygirl ve Rosalía gibi başarılı isimleri konuk eden Arca, dört albümlük serinin ikinci ve üçüncü kısmını aynı gün yayınlamayı tercih etmiş. Şu sıralar üretkenlikte sınır tanımayan sanatçı, KICK ii’dan Born Yesterday, Prada ve Rakata’yı, KicK iii’den ise Incendio isimli şarkıları yollamıştı. KicK iii’de yer alacak yeni şarkı Electra Rex ise bugün geldi. Şarkının Barcelona’daki Plaça dels Àngels’de çekilen müzik videosunun yönetmen koltuğunda Carlota Guerrero oturuyor.

Yeni Arca şarkısı Electra Rex, müzik videosuyla beraber hemen aşağıda. 3 Aralık’ta XL Recordings etiketiyle yayınlanacak KICK ii ve KicK iii albümlerinin şarkı listesi ve kapak görsellerine da aşağıdan göz atabilirsiniz.

KICK ii:

01 Doña
02 Prada
03 Rakata
04 Tiro
05 Luna Llena
06 Lethargy
07 Araña
08 Femme
09 Muñecas
10 Confianza
11 Born Yesterday [ft. Sia]
12 Andro

KicK iii:

01 Bruja
02 Incendio
03 Morbo
04 Fiera
05 Skullqueen
06 Electra Rex
07 Ripples
08 Rubberneck
09 Señorita
10 My 2
11 Intimate Flesh
12 Joya