black country, new road’dan abba, adele ve mgmt cover’ları yolda

black country, new road’dan abba, adele ve mgmt cover’ları yolda


never again


Post-punk ve deneysel rock türlerinin genç ve güzel oluşumu Black Country, New Road’dan cover şarkılardan oluşan Never Again adında bir kısa çalar geliyor.

Şubat ayında ilk stüdyo albümleri For the first time ile sağlam bir çıkış yakalayan kalabalık grup, yıl sonu listelerinde görmeyi beklediğimiz isimler arasında yer alıyor. İngiltere ve ABD’de yer alan plak dükkanı zinciri Rough Trade, For the first time’ı yılın en iyi 20 albümü listesine eklemekle kalmayıp grubun cover şarkılarının yer aldığı Never Again’i de satışa çıkaracağını duyurdu. 12 inç plak formatında satışa çıkacak Never Again’in ön yüzünde bu ay 40 yıl aradan sonra yeni albümüyle geri dönen ABBA’nın klasik şarkılarından Mamma Mia ve Chiquitita’nın cover’ları yer alacak. Arka yüzde ise bu Cuma yeni albümü 30’yi yayınlamaya hazırlanan Adele‘in hitlerinden Someone Like You ve MGMT’nin Time to Pretend şarkısının cover’ları bulunuyor.

Black Country, New Road’un hiç ara vermeden giriştikleri ikinci stüdyo albümü Ants From Up There, 4 Şubat tarihinde Ninja Tune etiketiyle dinlemeye açılacak. 10 Aralık’ta yayınlanacak cover albüm Never Again ise Rough Trade’in web sitesinde ön satışa açılmış durumda.