brian wilson ve jim james bir şarkıda güçlerini birleştirdi

brian wilson ve jim james bir şarkıda güçlerini birleştirdi


right where i belong


The Beach Boys’un yaşayan efsanesi Brian Wilson ve My Morning Jacket’ın sesi Jim James’ten ortak şarkı geldi.

https://static.stereogum.com/uploads/2021/11/Brian-Wilson-1637680149.jpeg

İkilinin imza attığı şarkı Right Where I Belong isimli şarkı, Wilson’a odaklanan Brian Wilson: Long Promised Road belgeselinin soundtrack’i için kaydedilmiş. The Beach Boys sound’undan fazlasıyla tanıdık sesler içeren şarkının da yer aldığı soundtrack albümü 26 Kasım‘da, yani bu Cuma yayınlanacak.

The Beach Boys’un kurucusu ve solisti olmasının yanı sıra dehasıyla müzik dünyasına yön vermiş isimler arasına giren ve 20. yüzyılın en iyi şarkı yazarlarından biri olarak parmakla gösterilen Brian Wilson’a odaklanan Brian Wilson: Long Promised Road isimli belgesel, geçtiğimiz hafta hem beyaz perdede hem de VOD sistemiyle dijital olarak gösterime girdi. Brian Wilson ile herhangi bir akrabalığı bulunmayan Brent Wilson’ın yönetmen koltuğuna geçtiği belgeselde The Beach Boys kurucusunun Rolling Stone dergisi editörlerinden Jason Fine’a verdiği röportaj ekrana geliyor. Belgeselde bir diğer The Beach Boys üyesi Al Jardine ile beraber Bruce Springsteen, Elton John, Jonas Brothers’tan Nick Jonas, My Morning Jacket’tan Jim James, Jakob Dylan ve Foo Fighters’tan Taylor Hawkins gibi isimler de yer alıyor.

Brian Wilson ve Jim James ikilisini buluşturan Right Where I Belong’u belgeselin fragmanıyla beraber hemen aşağı bıraktık.

Brian Wilson Shares Trailer for New Documentary Watch