channing tatum’lu magic mike’ın devam filmi için çalışmalar başladı

channing tatum’lu magic mike’ın devam filmi için çalışmalar başladı


magic mike's last dance


Channing Tatum, oyunculuk kariyerinde en özdeşleştiği rollerinden Mike Martingano aka Magic Mike’a geri dönüyor. 2012 yapımı filmin devamı için çalışmaların başladığı bizzat Tatum tarafından açıklandı.

Traffic, Erin Brockovich, Logan Lucky ve Contagion gibi yapımların veteran yönetmeni Steven Soderbergh’in yönetmenliğini üstlendiği Magic Mike, vizyona girdiği yıl pek de fena olmayan yorumlarla karşılanmış ve senenin dikkat çeken yapımlarından olmuştu. Orijinal filmin ardından üç sene sonra gelen, Gregory Jacobs yönetmenliğinde çekilen devam filmi Magic Mike XXL ise aynı başarıyı yakalayamamıştı. Filmin yayın haklarına sahip olan Warner Bros, orijinal yapım ekibinin full + full yer alacağı Magic Mike’s Last Dance’i bugün duyurdu.

Adından da anlaşılacağı üzere muhtemelen serinin son filmi olacak Magic Mike’s Last Dance, vizyonu es geçip direkt HBO Max’te gösterime girecek. Soderbergh ve Tatum ikilisine ek olarak iki filmin de yazarlığını üstlenen Reid Carolin’in senaryosunu kaleme aldığı filmin gösterim tarihi şimdilik belirsiz.