damon albarn’dan yeni albüm öncesi the human league cover’ı

damon albarn’dan yeni albüm öncesi the human league cover’ı


don’t you want me


Yarın yeni solo albümü The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows’u yayınlamaya hazırlanan Damon Albarn, albüm öncesi bir cover ile kulaklarımızın pasını silmeye geldi.

Damon Albarn reveals that he cut off part of his finger while making pesto:  “I said, 'I'm a pianist. I need my finger back'” | MusicRadar

Gorillaz’ın esas adamı, geçtiğimiz gün BBC Radio 2’da Jo Whiley’nin sunduğu Sofa Session programına konuk olmuştu. Yayına bir cover ile renk katmak isteyen Albarn, tercihini İngiliz synth-pop sahnesinin kült isimlerinden The Human League’in en hit şarkısı demekte beis görmediğimiz Don’t You Want Me’den yana kullandı. 1981 çıkışlı Dare! albümünde yer alan şarkının orijinal versiyonu hayli hareketliyken, Damon Albarn’ın piyanolu yorumu fazlasıyla sakin sularda yüzüyor.

Bir süredir merakla beklediğimiz yeni Damon Albarn albümü The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows, Transagressive etiketiyle yarın dinlemeye açılacak. Don’t You Want Me ile albüme ısınma turları atmak için buyursunlar.