david chase, the sopranos için yeni bir dizi değil, film yapmak istiyormuş

david chase, the sopranos için yeni bir dizi değil, film yapmak istiyormuş


kalpler kırıldı


HBO’nun kült yapımlarından The Sopranos’un yaratıcısı David Chase, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen spin-off projeleri hakkında konuştu. Chase, yeni bir The Sopranos dizisi için pek de hevesli değilmiş.

The Sopranos’tan önceki olayları anlatan The Many Sainst of Newark, gişede pek başarı yakalayamasa da HBO Max’te hayli ilgi görmüştü. Bu ilgiyi kaybetmek istemeyen WarnerMedia yönetecileri David Chase ile The Sopranos evreninde geçecek yeni bir dizi için görüşmelere başlamıştı. Chase ise THR’a verdiği röportojda şu sözleri söyledi: “Benden film ile dizi arasındaki boşluğu anlatan bir yeni bir dizi hazırlamamı istediler fakat ben bu işe pek hevesli değilim. Ben yeni bir The Sopranos filmi yapmak isterim ama onların bunu isteyeceğini sanmıyorum.”

Bu sözlerden anladığımız kadarıyla David Chase’li yeni bir The Sopranos dizisi biraz zor gibi görünüyor. Dizinin haklarını elinde bulunduran WarnerMedia’nın Chase olmadan da bir The Sopranos spin-off dizisi yapma ihtimali var tabii ama ne kadar ilgi görür, bilemiyoruz.