depeche mode solisti dave gahan ve soulsavers’ın ortak albümü gelmiştir

depeche mode solisti dave gahan ve soulsavers’ın ortak albümü gelmiştir


imposter


Depeche Mode ile hayatımıza giren Dave Gahan‘ın ve Soulsavers’tan Rich Machin’in geçtiğimiz ay duyurdukları ortak albümleri Imposter, an itibarıyla yayında.

Başta Neil Young, PJ Harvey, Bob Dylan, Cat Power ve Mark Lanegan olmak üzere müzik dünyasının yakından tanıdığı isimlerin şarkılarının yeniden seslendirildiği Imposter albümü, The Dark End Of The Street, Metal Heart, Shut Me Down ve Not Dark Yet gibi eski/yeni bilindik 12 şarkının Dave Gahan ve Soulsavers yorumlarını içeriyor. Daha önce basına verdiği bir demeçte Imposter’ın bir cover albümü olarak değil, yeniden yorumlama olarak nitelenmesinin altını çizen Gahan, albüm hakkında şu sözleri söylemişti: “Başkalarının seslerini ve şarkılarını dinlediğimde ve daha önemlisi şarkıları seslendiriş ve kelimeleri yorumlayış biçimlerini duyduğumda kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu beni her şeyden daha çok rahatlıyor. Özel bir iş yaptığımızı düşünüyorum ve umarım insanlar da bu işe benim gibi bakar.”

Dave Gahan ve Soulsavers’ın 12 şarkılık “yeniden yorumlama” albümü Imposter, Columbia etiketiyle dijital dinleme servislerinde yerini aldı.