euphoria ikinci sezon 9 ocak’ta, tanıtım fragmanı burada

euphoria ikinci sezon 9 ocak’ta, tanıtım fragmanı burada


yaşa hbo


2019’da ekranlara gelen ilk sezonuyla gönülleri kazanan HBO yapımı Euphoria’nın uzun bir süredir beklediğimiz ikinci sezonu nihayet kendini gösterdi. Dizinin yeni sezonundan bir tanıtım fragmanı yollayan HBO, ikinci sezonun 9 Ocak tarihinde başlayacağını da duyurdu.

Aynı isimli İsrail yapımı bir mini diziden uyarlanan Euphoria, bir grup lise öğrencisinin kimlik arayışı, travma, seks, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve dostluk gibi hikayeleriyle ergenlik süreçlerini çarpıcı bir şekilde ekrana getirdiği ilk sezonuyla izleyicilerin radarına takılmıştı. İlk sezonuyla 9 dalda Emmy’e aday gösterilip bu adaylıkların 3’ünü ise hanesine kazandıran Euphoria, son olarak geçtiğimiz Aralık ve Ocak aylarında yayınlanan iki özel bölümle pandemide oluşan arayı bir nebze olsun kapatmıştı.

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/Be6m-54bVKR7cK0g8eb7M0Ms-KQ/0x166:3990x2261/fit-in/1200x630/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2019/10/07/853/n/1922283/b71f79535d9b92112cd3c2.43391982_.jpg

Dizinin yeni sezon tanıtım fragmanında Rue karakteriyle ilk Emmy ödülünü kazanan Zendaya’nın Frank Sinatra klasiklerinden Call Me Irresponsible’ı seslendirişini izliyoruz. Rue’nun dans figürlerinin hemen ardından yeni sezondan kısa kesitler karşımıza çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda başrolleri paylaşan Zendaya ve Hunter Schafer’a ek olarak Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Storm Reid ve Austin Abrams’tan oluşan kalabalık ve sağlam isimler yer alıyor. İkinci sezonda kadroya Dominic Fike, Minka Kelly ve Lil Meech adıyla da bilinen rap sanatçısı Demetrius Flenory Jr. da katılıyor.

Zendaya’nın daha önce “Duygusal olarak çok daha ağır olacak.” açıklamasında bulunduğu Euphoria’nin ikinci sezonunun yönetmenliğini ve yazarlığını yine dizinin yaratıcısı Sam Levinson üstleniyor. Dizinin sekiz bölümlük ikinci sezonu 9 Ocak’ta bizlerle olacak diyor ve HBO’nun yolladığı fragmanı hemen aşağıdan size iletiyoruz.