garfield, yeni animasyon filminde chris pratt’ın sesiyle hayat bulacak

garfield, yeni animasyon filminde chris pratt’ın sesiyle hayat bulacak


i hate mondays


Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan, Pazartesi günlerinden nefretmesi ve lazanyaya olan sevgisiyle akıllarda kalan uyuşuk kedi Garfield’ın yeni bir animasyon filmi geliyor.

Daha önce iki filmlik bir live-action uyarlamasıyla da karşımıza çıkan Garfield’ı Bill Murray seslendirmişti. Yeni Garfield’ın sesi ise Guardians of the Galaxy serisiyle tanınmasının yanı sıra Lego Movie ve Onward filmlerinde seslendirmenlik yapan ve dünyaca bilinen oyun serisi Super Mario’nun animasyon uyarlamasında Mario’yu seslendirecek olan Chris Pratt’e emanet edildi.

Garfield’ın yeni animasyon uyarlamasının senaryosunu Finding Nemo ile Oscar’a aday olan David Reynolds kaleme alacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Reynolds ile Disney imzalı The Emperor’s New Groove filminde beraber çalışan Mark Dindal oturacak.

Andrew Kosove ve Broderick Johnson’ın yapım şirketi Alcon Entertainment tarafından hazırlanacak Garfield animasyon filmine Jim Davis de prodüktör olarak eşlik edecek. Filmin vizyon tarihi şimdilik belirsiz.