hbo, the weeknd ve lily-rose depp’li the idol dizisine onay verdi

hbo, the weeknd ve lily-rose depp’li the idol dizisine onay verdi


bu dizi tutar


Eylül ayında HBO’nun, The Weeknd’in, Lily-Rose Depp’in ve Euphoria yaratıcısı Sam Levinson’ın dahil olduğu bir dizi dedikodusuyla heyecanlanmıştık. The Idol isimli işbu diziden daha da heyecanlandıran bir haber geldi. HBO, The Idol’a ilk sezon onayını verdi.

Bir pop şarkıcısıyla gizli bir tarikata önderlik eden Los Angeleslı esrarengiz bir gece kulübü sahibinin arasındaki romantik ilişkiye odaklanacak The Idol’un hem oyuncu kadrosu, hem de yapım kadrosu hayli iddialı. Adını daha çok müzik kariyeriyle ansak da Safdie kardeşlerin son harikası Uncut Gems’de oyunculuğunu da kanıtlayan The Weeknd, bahsi geçen dizide gece kulübü sahibi rolünde karşımıza çıkacak. Johnny Depp’in 2014’te sinema dünyasına atılan ve The King, Voyagers gibi yapımlarda boy gösteren kızı Lily-Rose Depp ise pop şarkıcısı rolünde dizide yer alacak. Dizide bu ikiliye Suzanna Son, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Steve Zissis, Troye Sivan, Elizabeth Berkly Lauren, Nico Hiraga ve Anne Heche gibi oyuncular eşlik edecek.

Sam Levinson ve Reza Fahim ikilisinin The Weeknd ile beraber yaratıcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Joseph Epstein ile beraber Succession ve Preacher gibi dizilerde de yazarlık yapan Mary Laws kaleme alacak. Epstein’ın yürütücülüğünü de üstlendiği yapımın prodüktörlüğünü ise Sam Levinson ve The Weeknd ile beraber Ashley Levinson, Kevin Turen, Nick Hall ve Aaron L. Gilbert üstlenecek. Dizinin altı bölümlük ilk (belki de tek) sezonunun yönetmen koltuğunda ise The Girlfriend Experience ve She Dies Tomorrow gibi yapımların yönetmeni Amy Seimetz oturacak.

The Idol için şimdilik bir yayın tarihi belirtilmemiş. Dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlaması bekleniyor.