jack white, 2022’de iki albümle kombo yapacak

jack white, 2022’de iki albümle kombo yapacak


iki yetmez üç olsun


Ekim ayında son teklisi Taking Me Back ile geri dönüş sinyalleri veren Jack White, iki yeni albümle 2022’de sağlam bir dönüş yapacağını duyurdu.

2018 çıkışlı son albümü Boarding House Reach’in ardından çalışmalarına ara veren White’in önümüzdeki sene yayınlayacağı ilk albümünün adı Fear of the Dawn. Bugün müzik videosu yayınlanan yeni White şarkısı Taking Me Back’e de şarkı listesinde yer veren albümde Detroit’li sanatçının 2016’da konuk olduğu hip-hop oluşumu A Tribe Called Quest’ten Q-Tip bir şarkıyla iade-i ziyaret yapacak. Fear of the Dawn, 8 Nisan’da dinlemeye açılacak.

Fear of the Dawn’ın ardından yayınlanacak ikinci White albümü ise Entering Heaven Alive adını taşıyor. 11 şarkıdan oluşacak albüm, Taking Me Back’in daha sakin sularda yüzen Gently versiyonuna da yer verecek. Entering Heaven Alive, Fear of the Dawn’dan yaklaşık üç ay sonra, 22 Temmuz tarihinde yayınlanacak. İki albüm de White’ın uzun süredir beraber çalıştığı Third Man Records etiketiyle dinlemeye açılacak.

Taking Me Back’in Jack White ve Lauren Dunn beraberliğinde çekilen müzik videosu, Fear of the Dawn ve Entering Heaven Alive albümlerinin detaylarıyla beraber hemen aşağıda.

Fear of the Dawn:

01 Taking Me Back
02 Fear of the Dawn
03 The White Raven
04 Hi-De-Ho [ft. Q-Tip]
05 Eosophobia
06 Into the Twilight
07 Dusk
08 What’s the Trick?
09 That Was Then (This Is Now)
10 Eosophobia (Reprise)
11 Morning, Noon and Night
12 Shedding My Velvet

Entering Heaven Alive:

01 A Tip From You to Me
02 All Along the Way
03 Help Me Along
04 Love Is Selfish
05 I’ve Got You Surrounded (With My Love)
06 Queen of the Bees
07 A Tree on Fire From Within
08 If I Die Tomorrow
09 Please God, Don’t Tell Anyone
10 A Madman From Manhattan
11 Taking Me Back (Gently)