jane campion imzalı the power of the dog’un yeni fragmanı geldi

jane campion imzalı the power of the dog’un yeni fragmanı geldi


1 aralık'ta netflix'te


The Piano, Top of the Lake ve Bright Star gibi yapımlarla nam salan Jane Campion’ın yeni filmi The Power of the Dog’dan bir fragman daha geldi.

Thomas Savage’ın aynı isimli romanından uyarlanan The Power of the Dog, birbirinden pek de haz etmeyen iki kardeşe odaklanıyor. Kardeşlerden George, dul ve çocuklu bir kadın olan Rose ile evlenip, Rose’u ve çocuğunu kardeşi Phil ile yaşadığı eve davet edince Phil, George ve Rose’un evliliğini dağıtmaya çalışıyor.

Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll ve Adam Beach’den oluşan harika bir kadroya sahip filmde kavgalı kardeşlerden Phil’i Benedict Cumberbatch ve George’u Jesse Plemons canlandırırken Rose’a ise Kirsten Dunst hayat veriyor. Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapmasının ardından hayli olumlu eleştiriler alan The Power of the Dog’un senaryosunu da Jane Campion kaleme almış. Lady Macbeth, Stray ve In Fabric gibi yapımlarla tanınan Ari Wegner’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin müziklerini ise Radiohead’ın kilit isimlerinden Jonny Greenwood bestelemiş.

Oscar sezonuna iddialı bir giriş yapması beklenen The Power of the Dog, 17 Kasım’da seçili sinema salonlarında vizyona girdikten sonra 1 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Filmin yeni fragmanı için buyursunlar.