john wick spin-off dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı

john wick spin-off dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı


the continental


Ballerina ve The Continental ile yavaş yavaş genişlemeye başlayan Wickverse’ten yeni haberler var. The Continental’ın oyuncu kadrosuna üç yeni isim daha katıldı.

Daha önce Mel Gibson’ın da rol alacağını öğrendiğimiz diziye son olarak John Wick filmlerinde Ian McShane’in hayat verdiği Winston Scott karakterinin gençliğini The Purge ve The Flight Attendant dizilerinden tanıdığımız Colin Woodell’in canlandıracağı ve Woodell ile beraber Kate Nhung, Ben Robson, Mishel Prada, Jessica Allain ve Hubert Point-Du Jour gibi isimlerin de dizide yer alacağı açıklanmıştı. The Continental’da The Son, Russian Doll ve The Outsider dizilerinde yan rollerde izlediğimiz Jeremy Bobb’ın, Pulp Fiction’daki psikopat Zed karakteriyle hatırlanan Peter Greene’in ve profesyonel oyunculuk kariyerine The Continental ile başlayacak olan genç aktör Ayomide Adegun’ın da yer alacağı duyuruldu.

John Wick evreninin tetikçilerine ev sahipliği yapan Continental isimli otelin ilk günlerine odaklanacak ve The Continental şebekesinin derinliklerine inerek, organizasyonun bilinmeyen taraflarını seyirciye aktaracak olan dizi, 1975 yılının New York’unda geçecek. John Wick: Chapter 4’un çekimleri geçtiğimiz günlerde bitti. Ana de Armas’lı Ballerina’nın yapımına yakında başlanacağı duyuruldu. The Continental ise muhtemelen önümüzdeki sene Starz kanalında ekranlara gelecek.