m. night shyamalan imzalı servant’ın üçüncü sezon fragmanıyla tüyler diken diken

m. night shyamalan imzalı servant’ın üçüncü sezon fragmanıyla tüyler diken diken


21 ocak'ta geliyor


M. Night Shyamalan ve Apple TV+ iş birliğinden ortaya çıkan korku gerilim dizisi Servant’ın yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Bebeklerini trajik bir şekilde kaybeden Dorothy ve Sean çiftinin enteresan bir terapi yöntemi olarak oyuncak bir bebek sahiplenmesinin ve bu bebeğe bakması için Leanne isimli gizemli bir bakıcı tutmalarının ardından gelişen olayları izlediğimiz Servant, ikinci sezonuyla sene başında gerim gerim germe işlemini tam gaz devam ettirmişti. Dizinin yeni sezon fragmanında gördüğümüz kadarıyla bu gerilim kaldığı yerden devam ediyor.

Başrolleri paylaşan Lauren Ambrose, Toby Kebbell ve Nell Tiger Free üçlüsüne ek olarak Harry Potter serisinin Ron Weasley’si olarak tanıdığımız Rupert Grint’in de yer aldığın dizinin üç sezonuna GLOW ve Mr. Robot gibi yapımlarla tanınan Sunita Mani de katılıyor.

Servant’ın yine 10 bölümden oluşacak yeni sezonunun yönetmen kadrosu da ilgi çekiyor. M. Night Shyamalan ve kızı Ishana Night Shyamalan’ın da yer aldığı yönetmen kadrosunda korku sinemasına gönül veren Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes, Celine Held, Logan George, Kitty Green gibi isimlerle beraber yakın dönemde Goodnight Mommy ve The Lodge filmleriyle hayli dikkat çeken Veronika Franz ve Severin Fiala ikilisi de yönetmen koltuğuna geçecekler.

Servant üçüncü sezonuyla 21 Ocak tarihinde tekrar Apple TV+’ın yolunu tutuyor. Dizinin yeni sezon fragmanını hemen aşağı bıraktık.