marvel ve star wars yapımlarının tanıtıldığı disney+ day etkinliğinin özeti burada

marvel ve star wars yapımlarının tanıtıldığı disney+ day etkinliğinin özeti burada


disney+ yine dopdolu


Şu sıralar yayın hayatının ikinci yılını kutlayan Disney+, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Disney+ Day etkinliğinde yeni içeriklerini tanıttı. Etkinlikte Hawkeye, She-Hulk, Moon Knight, X-Men ’97 ve Obi-Wan Kenobi gibi göze çarpan bazı Marvel ve Star Wars yapımlarını hemen aşağıda birer birer ve kısaca sıraladık. Afiyet olsun.

Hawkeye

Marvel Sinematik Evreni’nin Legolas’ı olarak tanıdığımız Hawkeye’ı odağına alacak bir dizinin yolda olduğu bir süredir gündemimizdeydi. Jeremy Renner’ın Clint Barton aka Hawkeye’a hayat verdiği seriden kısa bir sahne Disney+ Day etkinliğinde paylaşıldı.

She-Hulk

Yeşil devimiz Hulk’ın kadın versiyonu She-Hulk’ı konu alacak diziden kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizide She-Hulk’ı Orphan Black ile harikalar yaratan Tatiana Maslany canlandıracak. Jessica Gao’nun yaratıcısı olduğu 10 bölümlük serinin oyuncu kadrosunda Bruce Banner aka Hulk’a hayat veren Mark Ruffalo ile birlikte Tim Roth ve Jameela Jamil de yer alacak. She-Hulk’ın 2022 yılı içinde Disney+’da yayınlanması bekleniyor.

Moon Knight

Dördüncü faz ile Marvel Sinematik Evreni’ne katılacak yeni isimler arasında yer alan Oscar Isaac ile Ethan Hawke’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu Moon Knight’tan da bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Doug Moench’in yaratıcısı olduğu altı bölümlük Moon Knight, Isaac’in canlandıracağı eski CIA ajanı Marc Spector’a odaklanacak.

X-Men ‘97

Fox Kids ile büyüyen neslin gözünde sevinç gözyaşları bırakacak bir haber de geldi. 90’lı yılların çok sevilen animasyon serilerinden X-Men: The Animated Series, X-Men ’97 adıyla geri dönüyor. Henüz kısıtlı bilgiye sahip olduğumuz animasyon serisi yeni bölümleriyle 2023 yılında Disney+’ın yolunu tutacak. Eski seri ile aynı animasyon tarzına sahip olmasını beklediğimiz animasyon serisinin seslendirme kadrosu da ’97 yapımı X-Men: The Animated Series’deki isimlerden oluşacak. Marvel, şimdilik bir fragmanı bulunmayan X-Men ‘97’ı hemen aşağıdaki ikonik “meme” ile tanıttı. Darısı Spider-Man: The Animated Series’in de başına…

Obi-Wan Kenobi

Etkinliğin muhtemelen en heyecanlandıran paylaşımı Star Wars cephesinden geldi. Ewan McGregor’ın Obi-Wan Kenobi, Hayden Christensen’ın Anakin Skywalker/Darth Vader rollerine geri döneceği dizi projesinden bir süredir haberdardık. Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O’Shea Jackson Jr., Rupert Friend. Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie ve Maya Erksineilk gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı diziden tanıtım fragmanı nihayet paylaşıldı. Obi-Wan Kenobi serisi 2022 yılında Disney+’ta gösterilecek.