netflix’in avatar: the last airbender uyarlamasının kadrosu şekilleniyor

netflix’in avatar: the last airbender uyarlamasının kadrosu şekilleniyor


lord ozai geldi


2005-2008 yılları arasında yayınlanan üç sezonuyla yediden yetmişe gönülleri kazanan Nickelodeon serisi Avatar: The Last Airbender’ın Netflix tarafından hazırlanan live-action uyarlamasına bir isim daha katıldı.

Gordon Cormier’ın Aang’i, Kiawentiio’nun Katara’yı, Ian Ousley’nin Sokka’yı, Dallas Liu’nun ise Prens Zuko’yu canlandıracağı live-action uyarlamasına Lost ve Hawaii Five-0 gibi yapımlarda karşımıza çıkan Daniel Dae Kim de katıldı. Orijinal seride bir bölümde seslendirmen olarak yer alan Kim, Avatar: The Last Airbender spin-off serisi The Legend of Korra’da da Hiroshi Sato isimli karakteri seslendirmişti. Avatar evrenine geri dönecek Kim, live-action serisinde ise Ateş Ulusu’nun korku salan lideri, aynı zamanda Prens Zuko’nun babası Ateş Lordu Ozai’yi canlandıracak.

Yayın tarihi şimdilik belli olmayan uyarlamanın yaratıcılığını başta orijinal serinin yaratıcıları Michael Dane DiMartino ile Bryan Konietzko üstlenmişti. Geçtiğimiz sene ise bu ikili, Netflix ile yaşadıkları fikir ayrılıklarından dolayı projeden çekilmiş ve uyarlamaya dair beklentilerimizi düşürmüştü. Sleepy Hollow ile tanınan Albert Kim, DiMartino ve Konietzko’nun elinden bayrağı alarak serinin yaratıcısı olmuştu. Yine de 2010 yapımı The Last Airbender faciasından daha iyi olmasını umduğumuz Avatar: The Last Airbender live-action uyarlaması için bekleyişimiz devam ediyor.