nick cave ve warren ellis’ten yeni bir soundtrack albümü geliyor

nick cave ve warren ellis’ten yeni bir soundtrack albümü geliyor


la panthére des neiges


Müzik dünyasının sinema dünyasıyla olan en sevdiğimiz etkileşimlerinden Nick Cave & Warren Ellis ortaklığından gelecek bir soundtrack albümü daha duyuruldu. İkilinin Fransız belgesel filmi La Panthère Des Neiges için hazırladıkları albüm, 17 Aralık’ta dinlemeye açılacak.

Nick Cave & Warren Ellis ikilisi daha önce The Assasination of Jesse James, Loin Des Hommes, Hell or High Water ve Wind River gibi birçok filmin müziklerinde beraber çalışmış ve bu sene yayınlanan Carnage albümü ile ilk defa bir soundtrack albümü haricinde bir araya gelmişlerdi. İkili, La Panthère Des Neiges belgesel filmi için tekrar buluşuyor.

La Panthère Des Neiges, vahşi tabiat fotoğrafçılığında adı en çok geçen isimlerden Vincent Munier’in roman yazarı Sylvain Tesson ile beraber Sibirya ormanlarında nadir bulunan kar leoparını gözlemlemek için haftalar boyunca verdikleri uğraşı takip ediyor. Prömiyeri Cannes Film Festivali’nde yapılan filmin yönetmenliğini ise Marie Amiguet üstleniyor.

Nick Cave & Warren Ellis imzalı La Panthère Des Neiges soundtrack albümü Invada Records etiketiyle 17 Aralık’ta dinlemeye açılacak. Albümden yayınlanan ilk şarkı We Are Not Alone’u ve soundtrack’in şarkı listesini aşağı bıraktık.

La Panthère Des Neiges Original Soundtrack:

1. ‘L’attaque de Loups’
2. ‘Les Cerfs’
3. ‘Antilope’
4. ‘La Bête’
5. ‘Les Yaks’
6. ‘Des Affûts Elliptiques’
7. ‘Les Nomades’
8. ‘La Grotte’
9. ‘Les Princes’
10. ‘La Neige Tombe’
11. ‘Les Ours’
12. ‘Un Être Vous Obsède’
13. ‘L’apparition: We Are Not Alone’