olivia colman ve david thewlis’li hbo mini dizisi landscapers’tan fragman var

olivia colman ve david thewlis’li hbo mini dizisi landscapers’tan fragman var


6 aralık'ta geliyor


HBO’dan yine dikkat çeken bir iş geliyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan suç, dram ve komedi türlerindeki Landscapers mini dizisinden bir fragman yayınlandı.

Hikayenin odak noktasında birbirlerini ölesiye seven Chris ve Susan Edwards çifti bulunuyor. Sıradan bir İngiliz çifti olan Edwards’lar, bir gün evlerinin bahçelerine gömülmüş iki ceset bulununca kendilerini sıra dışı bir soruşturmanın merkezinde bulurlar.

Landscapers’ta Chris ve Susan Edwards çiftini The Favourite, Fleabag ve Broadchurch gibi yapımlarla hayranlığımızı kazanan Oscar ödüllü Olivia Colman ile Harry Potter serisinin Remus Lupin’i David Thewlis canlandırıyor. Colman ve Thewlis ikilisine ek olarak dizinin oyuncu kadrosunda Kate O’ Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu ve Daniel Rigby gibi isimler de yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Flowers, Giri/Haji ve yakın zamanda yayınlanan The Electrical Lif of Louis Wain’in yönetmeni Will Sharpe üstlenirken, senaryosunu ise Ed Sinclair kaleme alıyor.

HBO mini dizisi Landscapers, dört bölümlük tek sezonunun ilk bölümüyle 6 Aralık’ta geliyor. Dizinin fragmanı için buyursunlar.