paolo sorrentino’nun maradona’lı netflix filmi the hand of god’dan yeni fragman

paolo sorrentino’nun maradona’lı netflix filmi the hand of god’dan yeni fragman


15 aralık'ta netflix'te


İtalyan sinemasının dünya sinemasına ceket ilikleten yegane yönetmeni Paolo Sorrentino’nun yeni filmi The Hand of God’dan bir fragman daha yayınlandı.

Venedik Film Festivali’nde yaptığı prömiyerin ardından övgülere boğulan The Hand of God, konusuyla Sorrentino’nun en kişisel filmi olarak göze çarpıyor. 80’lerde Sorrentino’nun memleketi Napoli’de geçen hikaye, Fabietto Schisa adındaki futbola meraklı bir İtalyan gencinin kalp kırıklıklarına ve özgürleşme sürecine odaklanıyor. Tanrı’nın Eli’ne sahip efsane futbolcu Diego Maradona’nın hayatına girmesi ve onu tesadüfen bir kazadan kurtarmasının ardından bir aile trajedisiyle sarsılan Fabietto’nun hayatı, bu olaydan sonra yön değiştirmeye başlıyor. Sorrentino, kendi hayat hikayesiyle fazlasıyla benzerlikler taşıyan The Hand of God ile kader ve ailenin, spor ve sinemanın, sevgi ve kaybın buluştuğu kişisel bir öykü anlatmak için memleketi Napoli’ye dönüyor.

Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, Marlon Joubert, Luisa Ranieri, Renato Carpentieri, Massimiliano Gallo, Betti Pedrazzi, Biagio Manna, Ciro Capano, Enzo Decaro, Lino Musella ve Sofya Gershevich gibi isimlerin yer aldığı The Hand of God, 3 Aralık’ta vizyonda, 15 Aralık’ta ise Netflix’te gösterime girecek. Filmin yeni fragmanı için buyursunlar.