ray donovan serisi uzun metraj filmi ile son bulacak

ray donovan serisi uzun metraj filmi ile son bulacak


fragman geldi


2013-2020 arası Showtime’da yayınlanan yedi sezonuyla hem beğenileri hem de ödülleri toplayan Ray Donovan’ın final bölümü niteliğindeki uzun metraj filmi Ray Donovan: The Movie’den fragman yayınlandı.

Southland ve Smilla’s Sense of Snow gibi yapımlara da imza atan Ann Biderman’ın yaratıcısı olduğu Ray Donovan, yedinci sezonunun ardından Showtime tarafından iptal edilmiş ve televizyon dünyasından buruk bir şekilde ayrılmıştı. İzleyicilerin önceden kurgulanmış, yapım ekibinin onayıyla hazırlanan bir final bölümü için yoğun talepte bulunmasının ardından Showtime, dizi ekibiyle bir uzun metraj filmi yayınlamaya karar verdi.

Los Angeles’ta ünlülerin ve sosyetenin hem legal hem de illegal sorunlarını para karşılığı genelde illegal yollarla çözen profesyonel “danışman ve sorun çözücü” Ray Donovan’ın hikayesine odaklanan dizide Liev Schrieber başrolü üstleniyor. Filmde Schrieber ile beraber dizi ekibinden Eddie Marsan, Dash Mihok, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Katherine Moennig, Kerry Condon ve Jon Voight gibi isimler de rollerine geri dönecekler.

Ray Donovan: The Movie, 14 Ocak tarihinde Showtime’da ekranlara gelecek. Filmin fragmanı ve posterini aşağı bıraktık.

https://static1.colliderimages.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/11/ray-donovan-movie-poster.jpeg?q=50&fit=crop&w=750&dpr=1.5