sex and the city spin-off’u and just like that… dizisinden fragman var

sex and the city spin-off’u and just like that… dizisinden fragman var


9 aralık'ta hbo max'te


1998-2004 yılları arasında yayınlanan altı sezonuyla HBO’nun “It’s not TV, it’s HBO.” sloganınını kullanma cüretinde bulunmasında payı olan yapımlar arasında sayabileceğimiz Sex and the City’nin devamı niteliğindeki And Just Like That… dizisinden bir adet fragman paylaşıldı.

Final yapmasının ardından iki filmle tekrar kendini hatırlatan Sex and the City evrenini son olarak serinin ikinci spin-off filmi ile 2010 yılında ziyaret etmiştik. O tarihten beri Carrie Bradshaw ve kankalarının maceralarını ilk defa ekranlara getirecek And Just Like That… dizisinin yürütücülüğüne Sex and the City’de büyük payı olan ve filmlerin de yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenen Michael Patrick King imza atıyor.

Serinin olmazsa olmazı Sarah Jessica Parker, eski rol arkadaşları Kristin Davis, Cynthia Nixon, Mario Cantone, Willie Garson, David Eigenberg, Evan Handler, Julie Halstonile, Christopher Jackson, Ivan Hernandez, Brenda Vaccaro, LeRoy McClain ve Chris Noth ile beraber tekrar karşımıza çıkacak. Sex and the City evrenine ilk defa girecek isimlerse Sara Ramirez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman ve Isaac Cole Powell’dan oluşuyor.

And Just Like That…, 9 Aralık günü 10 bölümlük ilk sezonuyla HBO Max platformunda yayınlanacak. Dizinin yeni fragmanı için buyursunlar.