sons of anarchy yaratıcısından netflix ortaklığında bir vahşi batı dizisi geliyor

sons of anarchy yaratıcısından netflix ortaklığında bir vahşi batı dizisi geliyor


the abandons


Shonda Rhimes ve Ryan Murphy gibi televizyon dünyasında master yapmış yetenekli isimleri renklerine bağlayarak içeriklerinde kaliteyi artırmayı hedefleyen Netflix, yakın zamanda Sons of Anarchy ve Mayans M.C. gibi dizilerin yaratıcısı Kurt Sutter’ı da bünyesine katmıştı. Sutter’ın Netflix için hazırlayacağı ilk dizi projesi belli oldu: The Abandons.

Disney’in Fox’u satın almasından sonra yaptığı işlerin kısıtlandığını düşündüğünden dolayı neredeyse 20 yıldır bünyesinde bulunduğu FX’ten ayrılan Sutter, yakın zamanda Netflix’e demir atmış ve platform için hazırlayacağı This Beast adındaki filmi duyurmuştu. Sutter’ın Netflix’e hazırlayacağı ilk dizisi ise vahşi batı temasında olacak. The Abandons isimli dizi, Sons of Anarchy ve Mayans M.C. ile farklı dönemlerde geçse de aynı hissiyatı taşıyacakmış. Sutter, dizi için Sicilya Mafyası La Cosa Nostra’dan ve pandemi boyunca izlediği, 1959-1973 yılları arası yayınlanan efsane Western dizisi Bonanza’dan ilham almış.

Yapımı henüz erken aşamada olan The Abandons’ın ne zaman yayınlanacağı, kadrosunda kimlerin yer alacağı gibi detayları şimdilik bilinmiyor. Kurt Sutter’ın This Beast filmini tamamladıktan sonra dizi için çalışmalara başlayacağı konuşuluyor.