spencer’ın jonny greenwood imzalı soundtrack albümü yayında

spencer’ın jonny greenwood imzalı soundtrack albümü yayında


dinleyelim


Radiohead gitaristi olmasının yanı sıra besteci personasıyla da sinema dünyasında harikalar yaratan Jonny Greenwood’un imzasını taşıyan Spencer soundtrack albümü bugün yayınlandı.

https://m.media-amazon.com/images/I/81GoDnZCISL._SL1500_.jpg

Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapmasının ardından büyük övgülerle karşılanan Pablo Larraín imzalı Spencer, 1991 yılının Aralık ayında, Prenses Diana’nın Prens Charles’tan ayrılmayı planladığı bir hafta sonunu anlatıyor. Kristen Stewart’ı Oscar ödülüne hiç olmadığı kadar yaklaştıran film, There Will Be Blood, Phantom Thread, The Master gibi Paul Thomas Anderson filmlerinin ve Lynne Ramsay harikası We Need to Talk About Kevin’ın müziklerine de imza atan Jonny Greenwood’un soundtrack albümüyle En İyi Film Müziği kategorisinde de Oscar’a göz kırpıyor.

Kristen Stewart ile beraber Jack Farthing, Olga Helsing, Thomas Douglas, Sally Hawkins, Timothy Spall, Sean Harris, Richard Sammel ve Niklas Kohrt gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Spencer, geçtiğimiz hafta uluslararası sinema salonlarında vizyona girdi. Film, ülkemizde 19 Kasım’da beyaz perdenin yolunu tutacak. Spencer’ın Jonny Greenwood imzalı soundtrack albümü ise hemen aşağıda.