spider-man: no way home’un yeni posterinde tanıdık bir sima

spider-man: no way home’un yeni posterinde tanıdık bir sima


green goblin geliyor


Ağustos ayında nihayet ilk fragmanına kavuştuğumuz son model Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Home’dan yeni bir poster paylaşıldı. Postere yakından baktığımızda detaylarda Tobey Maguire‘lı Peter Parker’ın baş düşmanlarından Green Goblin’i görmek mümkün.

Spider-Man: Far From Home’daki olayların ardından cinayet suçlamasıyla göz altına alınan Peter Parker, yanlış anlaşılmaları düzeltmek için Doctor Strange’in kapısını çalar. Kaş yapayım derken göz çıkaran Strange’in yaptığı büyü yüzünden kendini farklı evrenlerde bulan Spider-Man, eski düşmanlarıyla karşılaşır.

Spider-Man’in o evrenden bu evrene atladığı yeni filmde Sam Raimi imzalı üçlemeden Doc Ock, Green Goblin ve Sandman gibi baş kötülerle birlikte Andrew Garfield’lı The Amazing Spider-Man serisinden Jamie Foxx’ın canlandırdığı Electro da yer alacak. Filmin fragmanında bu kötülerden sadece Alfred Molina’nın canlandırdığı Doc Ock’u görebilmiştik. Raimi üçlemesinin ilk filminde Willem Dafoe tarafından canlandırılan Green Goblin de posterle beraber boy göstermiş oldu.

Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık tarihinde vizyona girecek. Filmin vizyonundan önce bir fragman daha gelmesini umarak ilk fragmanı aşağı bırakıyoruz.