squid game’in ikinci sezonu geliyor

squid game’in ikinci sezonu geliyor


kim bilir ne zaman


Yayınlanmasının ardından popülaritesi hızla yükselen ve dünya çapında bir fenomene dönüşen Netflix yapımı Güney Kore dizisi Squid Game’in ikinci sezonunun geleceği dizinin yaratıcısı tarafından onaylandı.

Maddi zorluklar çeken yüzlerce kişinin katıldığı, çocuk oyunlarından oluşan bir yarışmada, katılımcıların büyük bir para ödülünü kazanmak için giriştikleri ölümcül rekabetlerine şahit olduğumuz Squid Game’in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin akıbeti hakkında şu sözleri söyledi: “İkinci bir sezon için büyük bir talep oluştu. İzleyiciler bana resmen başka bir seçenek bırakmadı. İkinci sezon gelecek. Şu an planlama aşamasındayım. Ama ne zaman geleceğini ve olayların nasıl ilerleyeceğini söylemek için şu an çok erken. Ama size şunun sözünü veriyorum, Gi-hun da yeni sezonla geri dönecek ve Squid Game dünyası için bir şeyler yapacak.”

Bu kadar büyük bir ilgi kazanmışken yeni bir sezonun gerçekleşmeme ihtimalini yok sayıyorduk zaten. Dong-hyuk da bizi haklı çıkardı. Yine de Squid Game‘in ikinci sezonu için daha çok bekleyeceğiz gibi görünüyor.