steven spielberg imzalı müzikal west side story’den kısa bir fragman paylaşıldı

steven spielberg imzalı müzikal west side story’den kısa bir fragman paylaşıldı


10 aralık'ta vizyonda


Sinema dünyasının yaşayan efsanelerinden Steven Spielberg’ün yepyeni filmi West Side Story’den bir fragman daha yayınlandı. Yayınlanan kısa fragman Shark’lar ve Jet’lerin arasındaki ezeli rekabete değiniyor.

Jerome Robbins ve Robert Wise yönetmenliğinde 1961 yılında beyaz perdeye aktarılan ve 11 Oscar adaylığının 10’unu kazanan aynı isimli müzikal filmden uyarlanacak West Side Story, 50’li yılların New York’unda birbirine düşman olan Shark ve Jet isimli iki gruptan Tony ve Maria’nın imkansız aşkıyla iki grubun arasındaki mücadeleyi ekranlara getiriyor.

Ansel Elgort ve Rachel Zegler’ın başrolleri paylaştığı filmde Ezra Menas, Ben Cook, Sean Harrison Jones, Mike Faist, Patrick Higgins Jet grubunun, David Alvarez, Julius Anthony Rubio, Ricardo Zayas, Josh Andrés Rivera, Sebastian Serra, Carlos Sánchez Falú ise Shark grubunun üyeleri olarak karşımıza çıkacak. Ariana DeBose, Ana Isabelle, Corey Stoll, Brian d’Arcy, Curtiss Cook gibi isimlerin de boy göstereceği filmin oyuncu kadrosunda orijinal West Side Story’den Rita Moreno da yeni rolüyle yer alıyor.

Steven Spielberg’ün West Side Story yeniden çevrimi 10 Aralık’ta vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmden gelen yeni fragman için buyursunlar.