stranger things’in dördüncü sezonundan tanıtım fragmanı var

stranger things’in dördüncü sezonundan tanıtım fragmanı var


daha çok bekleyeceğiz


Netflix’in Netflix’ten ünlü olmaya aday yapımlarından Stranger Things’in uzun zamandır beklenen dördüncü sezonundan bir tanıtım fragmanı geldi. Dizinin yeni sezonunun bölüm isimleri de hemen aşağıdaki Tweet ile paylaşıldı.

2019’da üçüncü sezonuyla Netflix ekranlarını tekrar ziyaret eden Stranger Things’in yeni sezonu pandeminin etkisiyle diğer birçok yapım gibi ertelendikçe ertelenmişti. Geçtiğimiz aylarda çekimleri biten yeni sezonun 2022’nin yaz aylarında yayınlanacağı duyuruldu. Paylaşılan yeni fragmanda ise Byers ailesiyle beraber Kaliforniya’ya taşınan Eleven’ın Mike’a yazdığı bir mektupta topluma adapte olma çabasından ve bahar tatilinde Hawkins kasabasına geri döneceğinden bahsetmesiyle beraber Hawkins kasabasında patlamalar ve çatlamalarla dananın kuyruğunun kopmasına şahit oluyoruz.

Stranger Things’in dördüncü sezonunda Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi isimlere ek olarak Sherman Augustus, Mason Dye, Robert Englund, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha da oyuncu kadrosunda yer alacak. Dizinin yeni sezonu 2022 yaz aylarında bizlerle olacak.